Donderdag 30 januari 2014

00.33 uur (plaatselijke tijd)
1

Bram moest erg lachen om m'n imitatie van Ilse DeLange. Helaas was daar geen foto van en m'n verkering weigerde om het moment voor de foto in scŤne te zetten. "En ik kan sowieso niet twee keer om dezelfde grap lachen." Maar toen ik opnieuw m'n imitatie van Ilse DeLange deed, schoot hij per ongeluk toch weer in de lach.
Wie goed oplet, hoort me een niet echt stoere gil slaken. Want ik vond deze ratachtige eekhoorns eng.


1

Onderweg naar het strand kwamen we tot diepe inzichten door een paar mooie spreuken. Ik heb er maar meteen mooie plaatjes van gemaakt voor op m'n Facebook:


1

1

(Deel deze spreuken met zoveel mogelijk van je echte VRIENDEN om te laten zien dat je aan hen DENKT!1!11 Samen kunnen we dit steentje in een lawine veranderen en als je het niet doet, dan gaat Facebook abonnementsgeld heffen!1!!!)


1

Op het strand waren wederom alle stoelen opgeŽist door militante leden van Omroep Max. Bij het zwembad troffen we lotgenoten: iedereen van beneden de 70 zat daar, noodgedwongen. Inclusief Bram en ik waren het zes mensen. Wel fijn: er was een love-seat. Bram ging gelukkig in de gewone stoel ernaast zitten. Wij houden niet klef gedoe, wel van ruimte.


1

Ik zag weer een zwart fliebertje voor m'n ogen draaien. Volgens m'n internistenverkering betekenen die wild bewegende fruitvliegjesachtige spikkeltjes echt, ťcht niet dat je een beginnende vorm van MeniŤre hebt of een zowel mysterieuze als best dodelijke ziekte. Die 'mouches' worden veroorzaakt door troebelingen in je glasvocht. Of, in dit specifieke geval, door een hoog vliegende vogel in de lucht, bleek bij nadere beschouwing. Ik heb -2 en een hekel aan m'n lenzen.


1

"Wist jij bijvoorbeeld", zei Bram, "dat het oog acht verschillende keren helemaal is geŽvolueerd?"

"Logisch", zei ik, "want het oog wil ook wat."

Bram grijnsde werktuigelijk en vervolgde z'n betoog over dat een kind nog kan snappen waarom intelligent design lachwekkend is.
Denpasar Junction is volgens de jongste uitgave van the Loney Planet "the newest, glossiest shopping mall with lots of international chains".


1

Iets verderop maakten we een geinige foto voor de collega's van Bram.


1

We gingen wederom naar een markt.
Ik verrichtte er ook nog even met verborgen camera een kleinschalig maar representatief onderzoek naar de populariteit van Only Seven Left in IndonesiŽ. Want die Nederlandse band is hier -afgaande op hun eigen video's- nog groter dan Gerard Joling in Japan.


(Vanavond niet gefacetimed met Els en Gerda. Ik dacht eerst dat het aan m'n verbinding lag, maar na een paar keer proberen kreeg ik door dat ik gewoon steeds werd weggedrukt. OngeÔnteresseerde schijtkatten.)


vorige plog | volgende plog
Mirjam hengelo schreef: Ik lees altijd effe mee en zeg niks. Maar nu moet ik toch even reageren. zaternogU2tussen in het cd filmpje? Fijne vakantie nog.

annie schreef: wat langs liep bij de eekhoorns was veel enger toch?