Donderdag 13 februari 2014

23.45 uur
1

"Waarom ben je nu al gedoucht en aangekleed?", vroeg ik. "Het is nog hartstikke vroeg!"

"De hulp komt over precies vijf minuten", zei Bram.

"Ja", zei ik, "over precies vijf minuten. En drie kwartier."

Bram mompelde dat vergissen menselijk was en speelde vervolgens 50 minuten lang Candy Crush.


1

Gerda vond een koordje dat dankzij de droger uit m'n zwembroek was geraakt. We speelden er samen mee totdat ze met een nagel vast kwam te zitten. Een martelgang volgde, eindigend met de constatering dat je een bloedend kattennageltje gewoon kunt terugdrukken.


1

Ik ging met Bram mee naar de tandarts. Volgens m'n verkering had iedereen in de wachtkamer heus wel door dat ze een folder mochten meenemen en niet het beeldje maar ik vond het een gek bordje.


1

Tijdens de lunch deed ik een quizje uit het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde. Het goede antwoord was natuurlijk granuloma pyogenicum.


1

Daarna ging ik met Julie de stad in terwijl ik niet van winkelen hou en al helemaal niet van shoppen maar volgens haar houden alle homo's daarvan en ik wou haar niet teleurstellen want ze wil haar hele leven al een gay best friend.

Het Valentijnsboeket dat ik haar gaf, viel zeer in de smaak. "Wat zijn jullie toch ook een Lieve Jongens", zei ze.


1

"Ik ben niet van plan om de hele tijd met die bloemen rond te sjouwen", zei Julie en propte het boeketje in haar rugtas.


1

"Kijk", riep ze in de dierenwinkel, "hondensnoep van Roy Donders. Meej spek."


1

Ik kocht er speeltjes voor de poes van een andere vriendin.


1

Ik schoot heel veel plaatjes van het kaliber "Lieve Tina, ik was dus laatst met m'n vriendin aan het stadten en toen zei m'n bff dat ik een foto van haar moest maken met die krokodil en toen kwam dus net dus de allerknapste jongen van de hele school dus langs. Kei-erg en we schaamden ons eigen rot maar we moesten er wel heel hard om lachen enzo. Wil je deze foto in de vriendinnenrubriek zetten want wij zijn best friends forever! Groetjes, M."


1

In de Action zagen we een shirt met een surfer met een bouwvakkersdecolleté erop.


1

Ik kocht voor Bram een soort van huispak want ik vind zijn Onesie-huispak lelijk en het is morgen Valentijnsdag.


1

Er bestaat een kleine kans dat ik deze krijg voor Valentijnsdag. Toch kocht ik ze. Als het om stempels gaat, neem ik liever het zekere voor het onzekere.


1

We sloten onze vriendinnendag af met een broodje. De smaak viel tegen want ik dacht dat het bruine deel chocolade was ofzo.


1

Er bleken onderweg slechts twee takken van het boeketje geknakt.


1

In de supermarkt vond ik een mysterieus boodschappenlijstje. "Nog eentje dan"?!


1

Ik kocht paté voor de katten. Een beloning omdat ze zich zo goed aan hun dieet houden. En omdat Gerda op de poes op de verpakking lijkt.


1

Er werd lauw gereageerd op de traktatie. Gerda (ik weet gewoon zeker dat het Gerda was) bleek eerder vandaag de kast met voer te hebben geopend voor een potje binge eating. Het enge was dat er geen nagelafdrukken in het plastic zaten. Hier is iemand (Gerda dus) zeer geraffineerd te werk gegaan.


1

Ik gaf Bram alvast z'n cadeau want we zien elkaar morgen niet omdat ik ochtenddienst heb en hij avonddienst. Hij was erg blij met z'n huispak, "maar ik wil alles wel graag een maatje groter, want dit slobbert niet genoeg."


vorige plog | volgende plog
Neeltje schreef: Och Matijn, wat vind ik je plogs altijd leuk! Met een zwaai naar Bram die zo'n brave figurant is, en nooit zeurt. Toch?

annie schreef: Deze staat hem moooooooi!

Marloes schreef: Zo'n pak...daar moet je gewoon in groeien...

toni schreef: