Vrijdag 21 februari 2014

23.23 uur
1

Het nieuwe tosti-apparaat rookte ook bij het tweede gebruik. Nieuwigheid en kaasresten, gok ik.


1

Vanwege de spit in m'n schouder waste ik me bij de wasbak; de kans bestaat dat het onder de douche in je rug schiet waardoor je uitglijdt en niet meer overeind kunt komen en je met je wang tegen het beschimmelde douchedeurtje moet wachten tot iemand je na een half etmaal ontdekt. En dat zeg ik uit ervaring.


1

Omdat ik geen mietje ben, ging ik gewoon naar m'n werk. Ik zou hier interessant kunnen doen over m'n werk als samensteller van de Radio 1-bulletins. Maar volgens mij zien jullie liever een foto van een stukje rijstevlaai.


1

Of van presentatrice Lara die vlak voor de radio-uitzending lunchte met wat pasta. "Gemaakt door m'n vriendin. Die is op vakantie maar ze heeft bakjes met eten in de vriezer gelegd, met briefjes waarop staat wat erin zit. Lief hè?"


1

Collega Ewout liet na lang aandringen zien hoe hij onlangs een scooterdief tegen de grond had gewerkt, waarna die door de politie kon worden ingerekend (true story).


1

Bram kwam me ophalen van m'n werk. Ik had hem graag laten zien wat voor belangrijk en interessant en verantwoordelijk werk ik deed maar hij was te druk met het sturen van mailtjes naar tikfout[at]nos.nl (true story).


1

Daarna wilde Bram per se naar een pannenkoekenrestaurant.


1

M'n verkering is zo iemand die als kind zei: "Als ik later groot ben, dan eet ik bijna elke dag pannenkoeken en dan doe ik de hele tijd computerspelletjes!". Hij heeft gelijk gekregen.


1

Schrijver dezes wilde graag een pannenkoek met kaas en appel. Dat was niet mogelijk, zei de serveerster. Nu weet ik toevallig dat dat wel mogelijk is en dat het maken van pannenkoeken-met iets-erop de core business is van een pannenkoekenrestaurant maar van Bram mocht ik daar geen ruzie over maken omdat een pannenkoekenrestaurant heilig gebied is.


1

Ik snap best dat er in Lage Vuursche melding wordt gemaakt van Wilhelmina. Maar waarom ligt die steen bij een boom? Iemand een idee?


1

"Ik snap niet wat je zo leuk vindt aan the Big Bang Theory", zei Bram.

"Ik val gewoon op nerds", zei ik.

"Heel grappig", mompelde Bram, "maar ik ben geen nerd."


1

Daarna liep hij naar boven om Europa Universalis IV te spelen en het nieuwe boek van Daniel Dennett te lezen (hij leest en gamet altijd tegelijkertijd).


1

Bram rook na het eten van deze kroepoek naar een bouillonblokje. Raar.


1

M'n badjas zit nog steeds in de was dus draag ik de onesie van Bram. Dat is de reden waarom hier geen avondlijke foto van Els of Gerda staat: de poezen zijn bang voor het monsterlijke blauwe speelpakje. Begrijpelijk.


1

Aan het eind van de bruisende dag kreeg ik bezorgde berichtjes van Julie, die vond dat ik vroeg naar bed moest vanwege m'n rug. Schattig: ze denkt dat ik gewoon kan slapen als ze een soft-erotische foto heeft gestuurd van haar vriendje.


vorige plog
Rik van de Westelaken schreef: Mag ik dit zo in het late Journaal voorlezen? Dat nieuws uit Oekraine lijkt me ineens zo triviaal...

Liselot schreef: Ik zou elke foto afzonderlijk kunnen en willen liken! Probeer m'n lachen in te houden vanwege slapend kind naast me. Lukt matig.

Mirjam schreef: Is deze plog/ blog ook niet iets om op te sturen naar de OLON?

Marlies schreef: Leuke plog deze keer, knap van Bram spelletje en lezen tegelijk, vraag eens of hij nog weet wat hij gelezen heeft. En The Big Band is gewoon leuk (wel veel herhalingen) en hoop dat je spit snel over is

Gerrit schreef: Als mijn schoonmoeder een weekje weg is maakt ze ook altijd voor de hele week eten voor mijn schoonvader. Dat gaat dan in de vriezer.

Piet Nijhuis schreef: Zolang je vlaai kan eten, gaat het nog wel. Sterkte met elkaar.

marijn schreef: Zou je graag willen dat dit een maand geleden gebeurd was? Je datering in de plog doet dit vermoeden...moet ik nu mailen naar tikfout@nos.nl

Geert schreef: Hoi Martijn, Het bordje in Lage Vuursche ligt er om de volgende reden: Nieuwe woonplaats Beatrix plant koningsboom Gepubliceerd: 30 apr 2013 11:20 Laatste update: 30 apr 2013 11:20 binnenland (Novum) - Lage Vuursche onthult dinsdag een nieuwe koningslinde. De boom staat op een paar meter afstand van de boom ter ere van de troonsbestijging door koningin Wilhelmina, uit 1898. Prinses Beatrix verhuist 'op een nader te bepalen moment' naar het dorp in de gemeente Baarn, zo liet de Rijksvoorlichtingsdienst eerder weten. Prinses Beatrix gaat wonen in kasteel Drakesteyn. Als koningin verbleef ze er naar verluidt de afgelopen jaren al met grote regelmaat. Dat is te zien aan de koninklijke standaard die wordt gehesen. Stichting Nationale Boomfeestdag liet in januari weten dat ter gelegenheid van de troonswisseling in iedere Nederlandse gemeente een koningslinde wordt geplant. Kroonprins Willem-Alexander gaf het startsein door een week geleden de eerste koningslinde te planten in Den Haag. In tal van gemeenten staan oude koningslindes die herinneren aan het begin van het koningschap van Wilhelmina, Juliana en Beatrix. [CopyRight 2013, Novum] Groeten, Geert

bags schreef: replica handbags uk replica bags replica handbags gucci replica handbags

watches uk schreef: The beauty should be a Prada fans, 2014 new winter dresses and handbags are Prada. Prada handbags is suitable for smart as professional women, at least have to be a manager level, replica watches uk online can afford to lining its powerful aura. A short black jacket, give the flavor of the integral style added some leisure, bowknot wide leather belt buckle, metal is the nods eyeball pen of the body, boost the waist line, and bright colors. The style of shoes is also very elegant. She was the most effective and wholesale NFL jerseys printing design is applied to the geometry of clothing and accessories. The bucket bag, printed or color matching, fashionable bright beautiful, full of different region amorous feelings.