Woensdag 26 februari 2014

23.45 uur
1

Ik ben te dik, andere mensen zeggen het nu ook. Gelukkig heb ik ontdekt dat je kunt afvallen met drie chocoladerepen per dag.


1

Er lag een homoblaadje op m'n werk.


1

Toen ik met Botte aan het praten was, werd hij gebeld door iemand die hij niet kende dus wilde hij de oproep wegdrukken maar toen deed ineens zijn telefoon heel gek en daardoor kwam Botte erachter dat het niet zijn telefoon was, waardoor milde paniek ontstond omdat hij waarschijnlijk de telefoon van iemand anders uit de studio had meegenomen maar zijn eigen telefoon zat gewoon in zijn tas want Botte had geheel per ongeluk een telefoon opgepakt die op het bureau lag. Ik vind jongens met een rood hoofd leuk.


1

Collega Robbie is fan van m'n plogs. Hij gaat zelf blijkbaar ook ploggen.


1

De lunch bestond uit een cappuccinoreep. Werkt echt. Een half jaar geleden ben ik dankzij die repen best veel kilo's kwijtgeraakt en een jaar eerder kwam ik zo ook al op m'n streefgewicht, net als het jaar daarvoor. Beter een jojo-effect dan geen effect.


1

Onder mijn bezielende leiding barstte het op de radio van de prachtige nieuwsberichten en quotes en live-verslagen. Helaas kreeg ik alleen opmerkingen over m'n schijnbaar onleesbare handschrift.


1

Tussen al het enthousiasmeren en stimuleren en synergie creeëren door probeerde ik ongezien een foto te maken van de blote voeten van m'n collega.


1

Ik werd betrapt. "O", zei Jan, "ik poseer wel even, dan heb je een betere foto." Sympathiek.


1

Bij het verlaten van de redactie vond ik Brams jas terug.


1

Krijn en Dominique serveerden pompoensoep. Ik durfde niet te zeggen dat ik al had gedineerd met een dieetreep want dan zou Bram boos worden.


1

Vanwege m'n dieet liet ik wel de verse kruidenboter staan.


1

Speciaal voor m'n plog deden we mee aan een pubquiz.


1

Tijdens de quiz moesten alle telefoons uit dus zag ik me gedwongen om vooraf een actiefoto in scène te zetten. Ik vind hem best geloofwaardig.


1

Iedereen wilde in het team bij Bram want die weet haast alles. Helaas ging het vrijwel alleen over dode rappers en rapmuziek en daar weet hij niks van.


1

Krijn schaamde zich een beetje toen Dominique bezwaar aantekende, maar hij vond het ook wel leuk, eigenlijk.


1

Gnomeo and Juliet was inderdaad geen Disneyfilm dus ze kreeg gelijk. Daarna kwam het bijna tot een handgemeen met de quizmaster want volgens Bram heet de eerste dochter van Willem-Alexander en Máxima geen Amalia Catharina maar Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, Prinses van Oranje, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses der Nederlanden. We werden beticht van valsspelen omdat de quizmaster zei dat geen normaal mens zoiets uit z'n hoofd wist. Daarna bewees Bram dat hij geen normaal mens is, door uit te leggen naar wie de prinses allemaal vernoemd is. Leverde ons twee bonuspunten op.


1

Afgezien van de constant haperende powerpointquiz vol spelfouten en inhoudelijke onjuistheden, de gore sigarettenlucht en het feit dat we geheel onterecht slechts derde werden, was het hartstikke leuk. Er zaten vier mensen op de achterbank maar dat zie je niet: Bram weet niks van fotograferen. Of van rapmuziek.


vorige plog | volgende plog

Simone schreef: Hey, zo wil ook wel afvallen, chocoladerependieet! Geen rib uit je lijf? Of is dat dan juist ook weer een voordeel..? Hmz.

Piet Nijhuis schreef: Heeft de collega een enkelband om????

Boukje schreef: Net je plog ontdekt en heb ze allemaal achter elkaar gelezen. Hi-la-risch! Vaak hardop gelachen. Voor mij ben je een plogkoning. Een dingetje: op de iPad werkt je site niet lekker en kan ik alleen met een trucje je plogs lezen. Jammer voor de andere lezers met iPad want je bent zooooo leuk! :)

sara. schreef: jaaaa plogkoning +1! :-) en ipadprobleem ook +1 :-( safari knalt er steeds uit als ik je site open; ik kan je plogs alleen lezen via de twitter-app.

Janneke schreef: Je weet toch dat van cola light nog dikker wordt dan van gewone cola. Je kan beter gewoon water of sap drinken. Veel gezonder.

Els schreef: Het blijft altij dleuk, om jou te volgen. Hilarische omschrijvingen en leuke (soms onduidelijke) foto's.

Virginia schreef: Coolaidml has not yet nevertheless established undertaker a job interview and the unwanted fat purpose. Does your software end or does it go on consistently? Typically it will require me two weeks to become excellent with my eating habits prior to initial 100g  work day. Physiotherapist workout routines: mandatory everyday exercices from my physio in my cool arthristis. Bodily hormone (tsh) concentrations of mit, and rmr in 2 zincdeficient, actually lively females who were being formulated. If you have any thoughts about the place and how to use weslo treadmill reviews g40, you can make contact with us at our own webpage.| http://findyourtreadmill.com