Maandag 24 maart 2014

23.45 uur
1

Ik keek 's ochtendsvroeg altijd naar crimezender CI maar op Comedy Central wordt tegenwoordig 's ochtends Ashton Kutcher 'That 70's Show' uitgezonden. Schrijver dezes vond het een erg lekkere grappige aflevering.


1

Ashton had zelf ook een seksdroom.


1

Ashton Kutcher droomde dat hij het met Ashton Kutcher deed. Wat heel grappig is, want dat droom ik ook best vaak.


1

Het kon Els niet boeien. Die kijkt sowieso uitsluitend naar de NPO. En de BBC.


1

M'n ontbijt bestond uit een vegetarische hamburger.


1

En 51 gram rauwe spinazie.


1

Spinazie met een eetlepel magere dressing en stukjes vegaburger. Best lekker. Ik noem dit gerecht 'hondendrollen in het gras'.


1

Nog maar wat meer spinazie. Want dat mocht van Foodzy. Da's een app.


1

Kijk: je vult in wat je eet en drinkt en dan rekent dat ding uit hoeveel calorieŽn je tot je hebt genomen. Ik mocht er 1500 vandaag (of 75 zogeheten Bits) want ik ben aan het afbouwen met m'n dieet. Of opbouwen, zo u wilt.


1

Elger gebruikt die app al heel lang. Is volgens hem nadrukkelijk niet bedoeld om af te vallen maar om inzicht te krijgen in je eetgewoonten. Zodat je vanzelf gezonder gaat eten en minder gaat snoepen.


1

Helder verhaal, Elger.


1

Hoppa!


1

Ik denk dat ik hem maar ontvolg op Foodzy want ik krijg enorme honger van z'n tijdlijn.


1

Op m'n werk gebeurde weinig plogwaardigs. Afgezien van de stagiair die de atoomklok op tijd zette (...).


1

O ja, en Wendy probeerde ongezien een foto van me te maken. Had ik dus door. Ha!
Bram vulde 's avonds de voerbakjes. Dat hadden de poezen niet door, want die zaten toen in de woonkamer. Dus werd er ondanks de volle voerbakjes voortdurend klaaglijk gemiauwd.


1

Toen de bakjes halfleeg waren, nam het gemiauw opnieuw een aanvang. Ik was te druk met tot tien tellen en het niet vermoorden van m'n poezen om daar een foto van te kunnen maken. Gelukkig is er ooit al deze algemene infographic over gemaakt. Want ALLE katten zijn gewoon te dom om te poepen.


1

Zelf at ik nog een bak spinazie en nog een vegahamburger. En yoghurt. Toen zat ik nog steeds maar op 1100 calorieŽn. De Japanse zoutjes tikten ook niet echt aan.


1

Deze brokjes merkte Els natuurlijk wel op. Leidde uiteraard wederom tot zielig gemiauw.


1

Ik mocht ook twee snoepjes. Ik kreeg ze bijna niet weg, zat uiteindelijk bij een dagtotaal van 1360 calorieŽn al helemaal vol.


1

Gerda heeft smaak want ze gaf kopjes aan Ashton Kutcher.


1

"Kijk", riep Bram enthousiast, "ze hebben allemaal kastelen in Zweden!" Hij denkt volgens mij serieus dat daar ridders wonen want zijn wereldbeeld is vooral gevormd door computerspelletjes.


1

"Dit is een heel bijzonder slot. Dat weet jij natuurlijk niet want jij houdt helemaal niet van kastelen enzo. Maar ik heb allemaal informatie opgezocht dus dan kan ik je daar bij dat slot een zeer gedetailleerde uitleg geven en alles van een historisch kader voorzien en dan word jij vanzelf ook enthousiast!"


vorige plog | volgende plog

Marloes schreef: Els en Gerda verdienen een eigen plog...vind ik dan ..

Sara schreef: Hilarisch weer!

Christa schreef: Hoi, ik heb jouw plog net ontdekt, en daar word ik blij van :-) (van Els en Gerda ook :-))